12 februari 2018

M-bon blijft succesverhaal in Maldegem

 

De M-bon is volledig ingeburgerd bij de Maldegemnaar. Zo was de maand januari goed voor de verkoop van 12.000 euro aan M-bonnen. Dit brengt de huidige totaalstand op 166.310 euro aan M-bonnen van 10 en 25 euro die afgeleverd werden aan het Onthaal van het gemeentehuis of in de filialen van de bib. De M-bon is ondertussen ook een populair relatiegeschenk geworden. Niet alleen het gemeentebestuur schenkt de M-bon bij geboorten en speciale vieringen, maar de Maldegemse ondernemingen en zelfs ondernemingen uit de buurgemeenten kennen de M-bon als een relatiegeschenk dat door iedereen geapprecieerd wordt.

Voor de deelnemende handelaars kan dit alleen maar als muziek in de oren klinken. Zij hebben geen kosten want het gemeentebestuur neemt alle drukwerkkosten op zich. De deelnemende handelaar moet natuurlijk de uitbetaling van de binnengebrachte M-bonnen valideren bij het gemeentebestuur. Alle formulieren zijn te vinden op www.maldegem.be/m-bon. Een M-bon is één jaar geldig. Voor de handelaar is er nog 3 maand extra tijd om de uitbetaling van de bon aan het gemeentebestuur te vragen. Wie digitaal de uitbetaling aanvraagt, mag niet vergeten de strookjes van de ontvangen M-bonnen bij het gemeentebestuur in te dienen. De handelaar die de strookjes in de brievenbus van het gemeentehuis deponeert, zorgt er voor dat het duidelijk is van wie de strookjes komen. Het gemeentebestuur zorgt er voor dat de uitbetaling binnen de maand na het binnenbrengen van de strookjes geregeld is.

 

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Mijn favoriete song van het moment

Bezoek het Vlaams Parlement

Wil je met je klas, vereniging of organisatie een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement? Aarzel niet om mij te contacteren via valerie.taeldeman@vlaamsparlement.be zodat ik het nodige kan doen.

Koepelzaal Vlaams Parlement