4 juli 2017

243 kinderen op eerste speelpleindag

 

Speelplein Adegem en Kleit

De speelpleinen van Adegem (jeugdlokalen Zandakkers) en Kleit (sporthal) zijn er voor kinderen van het geboortejaar 2003 tot en met 2013. Deelname kost € 3 per kind per namiddag.  De eerste keer betaal je € 2,50 op het speelplein zelf voor het sjaaltje. Je kan elke dag langsgaan van 13.30 tot 17.00 uur. Inschrijven kan de dag zelf ter plaatse, tussen 13.00 en 13.30 uur. Opgelet: je dient als ouder je kind wel éénmalig te pregistreren via www.maldegem.be/webshop. In Kleit kunnen ook kinderen met een beperking opgevangen worden. Als er nood is aan individuele begeleiding, dan moet je je wel vooraf inschrijven bij de Jeugddienst. Meer info via de jeugddienst, tel. 050 72 86 28 of jeugddienst@maldegem.be

Speelplein Oranje

Speelplein Oranje (jeugdlokalen Piramiden Gidsenlaan) is een inclusieve werking waar kinderen met en zonder beperking samen spelen. Kinderen vanaf 4 jaar (kalenderjaar waarin het kind 4 wordt) tot 15 jaar of kinderen met een individuele begeleiding tot hij/zij niet meer naar school gaat, kunnen er terecht van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je betaalt € 3 voor een halve of € 6 voor een volledige dag. Enkel kinderen met een extra ondersteuningsnood dienen vooraf in te schrijven. Meer info via Oranje Maldegem, tel. 050 47 25 90, speelplein@oranje.be, www.vrijetijd-oranje.be.

 

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Mijn favoriete song van het moment

Bezoek het Vlaams Parlement

Wil je met je klas, vereniging of organisatie een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement? Aarzel niet om mij te contacteren via valerie.taeldeman@vlaamsparlement.be zodat ik het nodige kan doen.

Koepelzaal Vlaams Parlement